Ако во подзнак сте Стрелец…

Ако во подзнак сте Стрелец, тогаш со вас владее планетата Јупитер.

Основно значење на вашиот познак е експанзивност.

Личностите кои во познак се Стрелец се искрени, отворени, љубизни, симпатични, смирени, веруваат во себе и влеваат доверба во другите.

Тие се неверојатно благородни, милостиви и добронамерни кон другите. Сакаат патувања, неизвесност и лична слобода. Внимателни се во односите со другите и често пати тоа изгледа како недостаток на доверба.

Често пати својата личност ја покажуваат на два различни начини. Едниот е како чувствителна и воздржана личност, а другиот е како храбра, силна и дрка личност. Не е лесно да ги запознаете.

Тие страдаат ако мора да се воздржуваат и ограничуваат или кога се приморани да живеат во непријатна средина.

Често пати изгледаат како тивки и срамежливи, но тие се храбри.

Сакаат спорт и животни.

Loading...