Ова е најпровокативната љубовница во Зодијакот

pixabay.com

Таа е темпераментна, импулсивна и по потреба провокативна.

Точно знае што сака и што не сака во креветот и е оригинална.

Има силна потреба од авантура, доминација и возбудување.

Понекогаш делува нескротливо, но во целост се препушта на емотивниот занес.

Не ја поднесува рутината и немањето фантазија.

Тоа е жената родена во знакот на Стрелец.

Loading...