Дневен Хороскоп

Дневен хороскоп за 18 Јуни (понеделник)

ОВЕН Исполнети сте со позитивна енергија која во вас поттикнува акција. Најверојатно ќе посакате цел ден да го поминете надвор. Ако постојат некои обврски поврзани...

Дневен хороскоп за 17 Јуни (недела)

ОВЕН Вашиот успех може да се толкува на различни начини. Бидете мудри важно е да го насочите успехот кон заеднички цели. Не дозволувајте конфликти со...

Дневен хороскоп за 16 Јуни (сабота)

ОВЕН Вие сте главно поддржувачи на суптилниот пристап и тешко е да прифатите гласни и срамни луѓе. Некој Ваш близок денеска може да биде многу...

Дневен хороскоп за 15 Јуни (петок)

ОВЕН Партнерските работни проблеми придонесуваат за напнатост во вашите брачни односи. Не му замерувајте многу ако во последно време не е присутен дома, бидејќи има...

Дневен хороскоп за 14 Јуни (четврток)

ОВЕН Деловната средба поттикнува атмосфера на психолошка тензија или во настојување да се промени нечие мислење. Во деловното ривалство со одредени соработници ќе се покаже...

Дневен хороскоп за 13 Јуни (среда)

ОВЕН Вашето однесување може да се толкува како професионална неснаодливост, па поради тоа мора да го промените својот став и настап пред соработниците. Се има...

Дневен хороскоп за 12 Јуни (вторник)

ОВЕН Многу писма, повици и мејлови може да стигнат од различни страни и да ви донесат одлични вести и информации. Некои може да донесат нови...

Дневен хороскоп за 11 Јуни (понеделник)

ОВЕН Понекогаш немате доволно трпение да одговорите на различните прашања или да исполните многу барања. Полесно се снаоѓате во ситуациите кога ви се отворени различни...

Дневен хороскоп за 10 Јуни (недела)

ОВЕН Размислувате за можностите за реновирање или уредување во домот. Сакате домашната атмосфера да ви биде пријатна и удобна. Ако тргнете во шопинк, ќе ви...

Дневен хороскоп за 9 Јуни (сабота)

ОВЕН Некој ги одобрува вашите идеи, што представува доволна причина да се ангажирате на различни работи. Нема причина за лажна скромност пред соработниците, поставете нови...

Најново

Дневен хороскоп за 24 Јуни (недела)

ОВЕН Прашањата на срцето ќе ви станат јасни. Знаете што треба да превземете за да расќистите некоја ситуација или нешто да заборавите. Пријателството и љубовта...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 18.06 – 24.06.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Многумина же уживаат, бидејќи одамна не уживале. Можностите за зближување ќе бидат скоро секојдневни.Ако сте сами, облечете се и излегувајте меѓу луѓето. Тие...
Close