Дневен Хороскоп

Дневен хороскоп за 18 Јуни (понеделник)

ОВЕН Исполнети сте со позитивна енергија која во вас поттикнува акција. Најверојатно ќе посакате цел ден да го поминете надвор. Ако постојат некои обврски поврзани...

Дневен хороскоп за 10 Јуни (недела)

ОВЕН Размислувате за можностите за реновирање или уредување во домот. Сакате домашната атмосфера да ви биде пријатна и удобна. Ако тргнете во шопинк, ќе ви...

Дневен хороскоп за 12 Мај (Сабота)

ОВЕН Ниту односот со деловните соработници ниту односот со шефовите денес ќе биде лесен. По извесно е дека ќе се обидете да се вклопите, но...

Дневен хороскоп за 6 Јуни (среда)

ОВЕН Бес, неочекувани настани - во секој случај - голема количина настани во деловниот сегмент. И покрај силното темпо, добро ги исполнувате и остварувате вашите...

Дневен хороскоп за 17 Јуни (недела)

ОВЕН Вашиот успех може да се толкува на различни начини. Бидете мудри важно е да го насочите успехот кон заеднички цели. Не дозволувајте конфликти со...

Дневен хороскоп за 7 Јули (сабота)

ОВЕН ЉУБОВ: Посветете внимание на личноста која позитивно влијае на вашето расположение. Емотивната средба ви носи двострано задоволство. РАБОТА: Постојат изненадни околности кои ве успоруваат. Некој...

Дневен хороскоп за 30 Јуни (сабота)

ОВЕН Транзитот на месечината преку знакот Бик во опозиција со Марс во вашиот знак за Вас значи можност да се вратите некаде на голема врата....

Дневен хороскоп за 1 Јуни (петок)

ОВЕН Овој ден ви носи голема ангажираност но и доста личности со кои ќе остварите интересни контакти. Можност за важна средба. Не успевате да договорите...

Дневен хороскоп за 29 Јуни (петок)

ОВЕН Дружењето што сте го организирале со вашиот партнер може да биде откажано во последен момент. Можеби нема да добиете вистински одговор зашто е тоа...

Дневен хороскоп за 31 Мај (четврток)

ОВЕН Не ви се допаѓа тоа што некој во вашето окружување ги занемарува вашите предлози или постапки. Ви изгледа дека оваа личност се обидува да...

Најново

Дневен хороскоп за 15 Јули (недела)

ОВЕН ЉУБОВ: Непотребно инсистирате на лично докажување пред саканата личност. За промена, покажете повеќе суптилност и нежност во блиските средби. РАБОТА: Доколку постојат отежнати околности во...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 25.06 – 01.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Венера во вашето поле на сериозни емоционални и брачни партнерства оваа недела е во некои навистина убави и стабилни аспекти, па сега е...
Close