web analytics

Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп 15 август

Овен Во вашиот начин на размислување денеска постои голема дисциплина, и тоа вам ви помага да напредувате кон извршување на совите цели. Немојте да очекувате...

Дневен Хороскоп 29 Август

ОВЕН Вас ве очекуваат многу возбудувања и позитивни случувања. Можно е заедничко патување со некоја многу интересна особа. Некои ќе покренат иницијатива за селење. Ќе...

Дневен хороскоп за 16 Декември (Сабота)

ОВЕН Имате впечаток дека некој друг почесто доаѓа во ситуација да ги одредува правилата за деловното однесување, што негативно се одразува на вашата концентрација. Навремено...

Дневен хороскоп за 22 Декември

ОВЕН Состанокот со една личност можеби не ги исполни сите ваши очекувања, но сочувајте ја присебноста. Вие сте оставени да разгледате алтернативно решение или да...

Дневен хороскоп 03 Септември

ОВЕН Ќе имате потреба од друштво, од кое ќе црпите енергија. Кај другите највеќе ќе ја цените интелегенцијата и сестраното размислување, бидејќи вас со таквите...

Дневен хороскоп 8 септември

ОВЕН Ангажирајте се на подрачјата кои сеуште треба да ги доведете во ред, тоа денес ќе ви појде од рака и ќе го завшите без...

Дневен Хороскоп за 02 Ноември

ОВЕН Во овој момент, тешко е да им наложите на другите да слушнат што имате да кажете. Како никој да не е расположен да слушне...

Дневен хороскоп за 5 Декември (Вторник)

ОВЕН Забечежувате дека помеѓу соработниците постојат различни интереси и дека тоа автоматски се одразува врза заедничкиот договор. Направете се што е потребно да ја оправдате...

Дневен хороскоп за 15 Декември (петок)

ОВЕН Понекогаш е тешко да се призне личниот пораз пред соработниците, но на таков начин добивате нова прилика да ги остварите своите намери. Вашите идеи...

Дневен хороскоп 20 август

ОВЕН Денот ќе ви помине во весело расположение. Занесеноста во симпатијата потполно ќе ви ја наполни главата со романтични мисли. Време е за конкретен чекор...

Најново

Дневен хороскоп за 18 Февруари (недела)

ОВЕН ЉУБОВ: Не дозволувајте во нечие друштво да ви недостига фантазија и емотивна инспирација. РАБОТА: Прифатете корисна идеја и покажете спремност на заедничкиот деловно финансиски договор. ЗДРАВЈЕ:...
Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп 12.02 – 18.02.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Знаете дека можете повеќе и подобро, но тоа не зависи само од вас. Никој не е совршен, па не е ни вашата најдрага...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...
Close