Љубовен хороскоп

Сваштарник Љубовен Хороскоп 27 Септември

ОВЕН Во текот на утрото имате ѕвезди во очите и пролет во срцето и постојано размислувате за вашата посебна личност. Како се наближувате до попладневните...

Сваштарник љубовен хороскоп 25 септември

ОВЕН На љубовен план вам денес ви се вжештуваат емоциите. Доколку сте во врска, веројатно ќе се чуствувате дека е време за промени и ќе...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...

Сваштарник Љубовен Хороскоп 28 Септември

ОВЕН Денеска ќе имате голема самоконтрола и развиена самосвест, но потрудете се да истовремено разберете и што вашата подобра половина мисли за вас и за...

Сваштарник љубовен хороскоп 05 октомври

ОВЕН Ако сте фасцинирани од една личност внимавајте да не и се предадете во целост.За вас најдобро е да останете на ниво на флерт...

Сваштарник љубовен хороскоп за 10 октомври

ОВЕН Денес премногу време размислувате за некоја личност, време е да стапите во акција. Што е тоа што ве спречува? Ако сметате дека пред вас...

Сваштарник љубовен хороскоп 12 октомври

ОВЕН Денес звездите ве советуваат да се посветите на партнерот и да му вратите за некоја добра работа која ја направил во минатотот. Поклонете му...

Сваштарник Љубовен хороскоп 29 Септември

ОВЕН Одвај чекате да земете пауза од вашите деловни и домашни обврски за да поминете квалитетно време со саканата личност. Но, повеќе ќе се...

Сваштарник љубовен хороскоп за 11 октомври

ОВЕН На вистински начин успевате да решите одредена ситуација иако постојат големи несогласувања помеѓу луѓето кои се вмешани во целата приказна. Треба да ја контролирате...

Сваштарник Љубовен Хороскоп 01 Октомври

ОВЕН Ќе можете да ги надминете сите пречки во љубовниот живот, ако го промените вашиот став и сте сериозни во решавањето на вашите дилеми...

Најново

Дневен хороскоп за 23 Март (петок)

ОВЕН ЉУБОВ: Изгледате вознемирено поради различни дилеми, но партнеро има добра идеја и знае да ве расположи. Усогласете си ги мислите и чувствата/ РАБОТА: Се обидувате...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 19.03 – 25.03.2018

ОВЕН ЉУБОВ: За другите ќе бидете интересни, заводливи и шармантни. Со сите тие карактеристики можете да остварите добри познанства, а можеби и многу повеќе. Не...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...
Close