web analytics

Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп 06.11.2017 – 12.11.2017

ОВЕН РАБОТА: Венера го напушта вашето седмо поле и го препушта на Марс, вашиот владетел. Ова практично значи дека сега ќе бидете во рамноправна позиција со...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 30.10 – 05.11.2017 година

ОВЕН РАБОТА - Марс во Вага, знак на својата слабост, укажува дека ќе морате да се прилагодите на новиот работен тренд и да "прескокнете" разни...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 16.10 – 22.10.2017

ОВЕН РАБОТА: Се откажавте од било каква идеја за напредување на постоечкото работно место, и како само да чекате момент кога на претпоставените ќе им...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 09.10 – 15.10.2017

ОВЕН РАБОТА: Лошиот аспек на вашиот владетел Марс со планетата на среќата Јупитер, кој досега вам ви ги попречувал плановите се променува во Вторник. Веќе...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 02.10 – 08.10.2017

ОВЕН РАБОТА: Владејачката планета Марс е во лошото шесто поле, па затоа се што превземате сега не е во согласност со реалното. Конјукцијата со Венера...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 25.09 – 01.10.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Марс и Венера оваа седмица се во силна опозиција со Нептун, а полека влегуваат и во квадрат со Сатурн. Во превод - не...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 18.09 – 24.09.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Мирни денови за оние кои се во емотивни врски и бракови. И вашиот владетел Марс и владетелот на партнерските односи Венера, се наоѓаат...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 11.09 – 17.09.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Деновите кои се пред вас, во кои е Венера, владетелот на вашите партнерски односи, е во исклучително добри аспекти, искористете ги за уживање...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 04.09 – 10.09.2017

ОВЕН Притисокот врз Овен продолжува да расте од страна на околината и семејството. Изгледа како да не може да помогнете од некои луше и некои...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 28.08 – 03.09.2017

ОВЕН Многу работи ви се случуваат и прилично е тешко кога сами поминувате низ сето тоа. Вклучете се околу себе во личните случувања и веднаш...

Најново

Дневен хороскоп за 15 Јануари (понеделник)

ОВЕН Денес вашата физичка енергија ќе биде многу висока. Искористете ја така што целиот ден ќе го поминете надвор во природа и во друштво на...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 15.01 – 22.01.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Контактите ќе бидат бројни, но нивниот карактер во емотивна смисла најчесто ќе биде површен. Затоа, за љубовта повеќе ќе зборувате отколку што ќе...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...
Close