web analytics

Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 25.09 – 01.10.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Марс и Венера оваа седмица се во силна опозиција со Нептун, а полека влегуваат и во квадрат со Сатурн. Во превод - не...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 11.09 – 17.09.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Деновите кои се пред вас, во кои е Венера, владетелот на вашите партнерски односи, е во исклучително добри аспекти, искористете ги за уживање...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 18.12 – 24.12.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Шаренилото кое сега го живеете се одразува на вашите емотивни односи истотака разновидно. Можете да бегате, можете да трпите, можете иронично да се...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 22.01 – 28.01.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Се повеќе ќе се занимавата со вашиот приватен живот и ќе копнеете за љубов. Мали несогласувања или грешки ќе бидат од минлив карактер....
Водолија

Водолија

Таа: Сакате да добиете можност за состанок со Рак или Девица за да разговарате околу некоја важна приватна работа која сакате да ја работите...
Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп 06.11.2017 – 12.11.2017

ОВЕН РАБОТА: Венера го напушта вашето седмо поле и го препушта на Марс, вашиот владетел. Ова практично значи дека сега ќе бидете во рамноправна позиција со...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 04.12.2017 – 10.12.2017

ОВЕН ЉУБОВ: Опуштеност или рамнодушност ќе владее во вашите емотивни односи. Многу парови ќе уживаат без притисок да мораат некому нешто да докажат. Повремено исто...
Стрелец

Стрелец

Таа: Транзитот на месечината ви овозможува да бидете успешни во месиумите, на испитите, да започнете работа во која ќе дојде до израз вашата способност...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 04.09 – 10.09.2017

ОВЕН Притисокот врз Овен продолжува да расте од страна на околината и семејството. Изгледа како да не може да помогнете од некои луше и некои...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 15.01 – 22.01.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Контактите ќе бидат бројни, но нивниот карактер во емотивна смисла најчесто ќе биде површен. Затоа, за љубовта повеќе ќе зборувате отколку што ќе...

Најново

Дневен хороскоп за 17 Февруари (сабота)

ОВЕН ЉУБОВ: Не успевате да ја задоволите вашата сакана личност, премногу сте горди да ги признаете своите слабости. Нема причина за несигурност. РАБОТА: Не верувате во...
Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп 12.02 – 18.02.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Знаете дека можете повеќе и подобро, но тоа не зависи само од вас. Никој не е совршен, па не е ни вашата најдрага...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...
Close