Човек силувал розев фламинго до смрт: Ги спуштил панталоните, влегол во езерото и се изживувал се додека не доживеал оргазам

фламинго
Човек силувал розев фламинго до смрт: Ги спуштил панталоните, влегол во езерото и се изживувал се додека не доживеал оргазам

Болеста нема граница, а тоа го потврди случајот на 23 годишниот Едуардо Хоуеа Рафаел Санчез кој пред неколку дена до смрт силувал розев фламинго. Сето тоа го направил пред сведоци.

Тие изјавиле дека Санчез ги спуштил панталоните и скокнал во езерото каде што се наоѓале птиците. Фатил 8 годишен мажјак и веднаш почнал да го силува.

“Мојот четири годишен син ме повлече за маицата и викна: “Мама,мама! Види овој човек го “јава фламингото” Децата почнаа да плачат, а во тој момент во околината имаше повече од 40 луѓе. Потоа типот почна да вреска, како да доживува оргазам. Потоа ја фрли птицата која не се помрднуваше и ги облече панталоните, како ништо да не се случило”, изјавил сведок.

Полицијата од Тампа Беј во Флорида каде што сето ова се случило го уапсила Санчез, а обезбедувањето констатирало смрт на фламингото. Ветеринарот Алан Томпсон објаснил дека фламингосите имаат мали гениталии и дека немало никакви шанси да го преживее нападот. Се верува дека починало од внатрешно крварење.

Loading...