“Ја силував додека умираше, но не се осудив да повикам брза помош”

силував
"Ја силував додека умираше, но не се осудив да повикам брза помош"

На своите пријатели Брајан им испратил порака дека незнае дали девојката воопшто била жива додека ејакулирал во неа. Утрото веќе била мртва, а тој и ги скршил нозете зада ја вметне во пластична вреќа.

Брајан Варела (19), сексуално ја нападнал осумнаесетгодишната Алис откако таа се онесвестила поради конзумација на дрога.

На своите пријатели после случката им испратил порака во која апсурдно изјавилдека незнае дали “свршил во неа додека била жива”. Тој во полицијата додал дека ја силувал за времето да му помине побрзо, а кога приметил дека Алис не се буди, не повикал брза помош бидејќи бил “преуморен”, пишува Мирор.

Found this saved in my Snapchat from Friday afternoon while we were in Arlington. She recorded this while I was inside. 💘🙂🙁👩‍👧‍👧

Posted by Gina Pierson on Tuesday, February 6, 2018

Утрото сфатил дека таа е мртва и со нејзиниот прст го отклучил нејзиниот мобилен телефон и објавил неколку работи ан нејзините социални мрежи во нејзино име. Односно, го излажал нејзиното семејство и пријатели кои после објавата си помислиле дека таа побегнала од дома. Го измил нејзиното тело за да ги отстрани трагите од ДНК кои би можеле да го поврзат со убиството, па потоа и го скршил нозете за да ја стави во пластична вреќа.

После се отишол на работа и го оставил нејзиното тело во својата приколка.

Неговите колеги изјавиле на локалната полиција дека Брајан се фалел за сексуалниот однос со Алис. Но кога една од неговите колешки на Фајсбук профилот на мајката на Алис видела дека нејзината ќерка е исчезната таа го пријавила тоа во полиција и полицијата успеала да го поврзе злочинот со Брајан.

Брајан се и признал на полицијата и е обвинет за убиство и силување.