Педофил силувал 3 сестри на возраст од 12 до 14 години

Арнолд Пери е осуден на 27 години затвор поради силување на три деца. Тој силувал две близначки на возраст од 14 години и нивната помала сестра од 12 години.

Покрај тоа што тој ги силувал девојчињата, уште пострашно е што сите 3 останале бремени.

Арнолд ги нападнал девојчињата, откако нивната мајка му дозволила да живее во нивната куќа во Охајо, затоа што тој бил бездомник.

Mahoning County Sheriff

– На тежината на казната имаше улога и тоа што девојчињата цел живот ќе имаат последици од силувањето. – изјавил обвинителот Меклауглин.

Мора да се напомене дека едно од девојчињата успеала да абортира, а другите две неуспеале затоа што многу доцна било откриено дека се бремени.