Снимка од која се ЗГРОЗИ светот: Како можат родителите да му го прават ОВА на детето?! (видео)

На интернет се појави снимка која ги загрижи сите луѓе кои ја погледнаа.

Видеото потекнува од некоја Азијска земја, а покажува нешто ужасно – тетовирање на бебе.

Детето на видеото нема ни 5 години, а неговите родители одлучиле да го тетовираат. Се гледа дека детето е вознемирено и преплашено.

Исто така се коментира и за мајсторот за тетоважи кој се согласил да го направи ова.

И што е најлошо, тетоважата на градите на дететот не е мала.