Сцена од која што за момент ќе ви застане срцето. Го прегази својот внук (Видео)

Детенцето Калеб од Бразил беше прегазено со автомобил од страна на неговиот чичко, додека седеше пред неговиот автомобил.

За среќа оваа немила сцена завршила со среќен крај па малиот Калеб освен тоа што се исплашил не е посериозно повреден.

– Братот на мојот сопруг беше кај нас на кратко. Кога тие разменуваа некои работи малиот Калеб се заигра пред автомобилот на неговиот чичко. Никој од нас не го виде. За среќа се заврши без посериозни последици. – изјавила мајката на Калеб.

Loading...