За време на бременоста се сликала со рој пчели на стомакот: Пред пораѓањето и кажале вест која и го скршила срцето

Емили Мулер останала бремена, па решила да направи нешто необично пред пораѓањето.

Таа многу ги сакала пчелите, кои ги одгледува многу години, па сакала својата бременост да ја овековечи со нив.

Нажалост, Емили имала неколку спонтани абортуси, но овој пат се било во ред. Кога ги направила фотографиите така веќе била во напредна бременост.

Таа успеала во идејата. Ги залажала пчелите и направила неколку фантастични фотографии. Сликите набрзо станале хит на друштвените мрежи, а Емили станала позната.

Во бел фустан, со околу 20.000 пчели на себе, таа среќна и задоволна позирала. Емили се погрижила пчелите да бидат задоволни за да не ја касаат додека траело фотографирањето.

Меѓутоа, шест дена пред пораѓањето Емили почувствувала болки и сфатила дека бебето се помалку се движи. Кога отишла во болница и соопштиле тажна вест.

Таа се надевала дека докторот ќе и каже дека се е во ред и да се подротви за породување, но чукањето на срцето на детето повеќе го немало.

Сеуште незнаат што се случило. Се надеваат дека докторите ќе ја најдат причината.

“Господ го врати нашиот син на небото за да биде пчелар” напишала тажната мајка

“Сакав да најдам начин да ги искажам своите чувства. Тоа конечно можев да го направам кога ги вклучив пчелите во таа идеја” кажала таа.

Loading...