Девојка фотографираше страшна сообраќајна несреќа, а потоа ја забележа чудната светлина на фотографијата! – “Тие одат во рајот!”

Девојка фотографираше страшна сообраќајна несреќа, а потоа ја забележа чудната светлина на фотографијата! - "Тие одат во рајот!"

Студентката Аниса Ганон од САД одеше на работа кога се случи сообраќајната несреќа на автопатот. Улицата беше затворена, а таа одлучи да го фотографира она што се случило за да се оправда зошто доцни на работа. Она што таа не го знаеше е дека во тој момент – 3 лица ги загубија животите.

23-годишната Хана Симонс со нејзината најдобра пријателка Лорен Буто, беа на пат да ја однесет нејзината 9-месечна ќерка, Алана, на рутински преглед. Таа ја изгубила контролата над нејзиниот автомобил и се судрила со камион. Ниту еден од трите патници не ја преживеал страшната несреќа.

Кога Аниса ја погледната повторно фотографијата, нејзината тетка го свртела вниманието на детел кој таа го пропуштила. Светлина зрачеше во автомобилот. “Изгледа тие одат во рајот”, рече нејзината тетка.

Аниса одлучи да ја покаже фотографијата на семејството на починатите. Џоди Симонс, мајката на Хана и нејзината баба Дана, се расплакаа кога ја видоа сликата. “Вие не знаете колку оваа фотографија значи”, рече Џоди. “Не можам да ви опишам што се почувствував кога ја видов слика”, рече Дана. “Како да ги гледаме како летаат на небото”, додаде таа.

Loading...