Ја истетовирал својата топлес девојка на грб, но многу брзо зажалил за тоа

Тетоважа Топлес Девојка Facebook
Тетоважа Топлес Девојка Facebook

Мелеки Брукс додека бил на одмор на Ибица со својата девојка решил да направи тетоважа која што ќе го потсетува на одморот.

Откако се решил на тој чекор заедно со неговата девојка во алкохолизирана состојба се упатиле кон најблиското Тату студио. Во студиото Брукс не знаел што да истетовира за да го памeти летото, па на тоа девојката му дала идеја да истетовира нејзин портрет каде што таа е топлес.

Тетоважа Топлес Девојка Facebook
Тетоважа Топлес Девојка Facebook

Брукс веднаш прифатил и решил да ја направи тетоважата. Тетоважата чинела 500 долари, а ја платила неговата девојка. Сега Брукс има проблем со оваа тетоважа затоа што веднаш после одморот на Ибица тој раскинал со неговата девојка.

Погледнете како изгледа оваа тетоважа

Off my back 🎶 share it

Posted by Malakye Mozam Brooks on Monday, September 18, 2017

Posted by Malakye Mozam Brooks on Monday, September 4, 2017