Вистина од 1890 година – снимка од џинот од Јапонија! (Видео)

Вистина од 1890 година - снимка од џинот од Јапонија! (Видео)

Постои снимка со вистински јапонски џин на парадата.Сликите покажаа дека човекот е мутант или можеби странец, а тоа е вистинскиот доказ дека на Земјата имало џинови.

Постојат дури и тврдења дека оваа снимка е направена во текот на 1800-тите, пред луѓето да почнат да одат во кино за да ги видат филмовите.

Некој друг рече дека фотографија и видео снимката се последни снимки кои постојат, кои ги поседувал последниот џин кој припаѓал на племето џинови кое го нарекувале Чача, кој живеел на островот Хахајима. Овие информации доаѓаат од реномирана јапонска царска архива.

Се чини дека снимката, која предизвика голема врева и кој очигедно покажа голем сумо борач меѓу толпата, всушност бил земе од филм кој е исполнет со многу специјални ефекти и кој имал манипулирани сцени. Значи џинот не е џин, ниту библиски џин, тој е само редовна личност што глуми во филмот.

Loading...