Најопасниот сладолед на светот: Можете да пробате само на своја одговорност и само ако се потпишете

“Respire Del Diavolo” или “Ѓаволски здив” е најнов вид на сладолед наменет само за одредена група за луѓе, односно кои имаат храброст да го пробаат.

Тој се состои од чили и е 500 пати полут од тако сосот.

Него го измислила слаткарницата Алдвич од Глазгов, пред денот на вљубените.

Со оглед на тоа што консумацијата на овој сладолед може да предизвика повреди, болест или губење на животот, луѓето кои сакаат да го пробаат мора да бидат полнолетни и треба да потпишат договор дека го ослободуваат угостителот од одговорноста за можните последици.

Дали имате доволно храброст да го пробате овој сладолед?

Spicy Ice Cream Is Hotter Than Tabasco

This spicy ice cream is 500 times hotter than Tabasco sauce 😱

Posted by UNILAD on Saturday, February 10, 2018