Најубави 10 песни на сите времиња за првиот танц

Најубави 10 песни на сите времиња за првиот танц

Можеби токму и вашата љубовна приказна започнала со една од овие безвременски хитови, можеби и затоа тоа ќе биде песната која ќе ја одберете за вашиот прв свадбен танц.

Ние ви ги претставуваме десетте најпопуларни песни за првиот танц на сите времиња, а на вас останува подиумот за танцување да го направите единствен и уникатен за своите гости.

 1. At Last – Etta James
  Објавена во 1960, Soul Music
 2. Marry Me – Train
  Објавена во 2010, Folk Rock Music
 3. Bless The Broken Road – Rascal Flatts
  Објавена во 1994, Country Music
 4. All Of Me – John Legend
  Објавена во 2013, R&B Music
 5. Can’t Help Falling In Love – Elvis Presley
  Објавена во 1961, Pop Rock Music
 6. I Don’t Want To Miss A Thing – Aerosmith
  Објавена во 1998, Rock Music
 7. What A Wonderful World – Louis Armstrong
  Објавена во 1967, Pop Jazz Music
 8. Unchained Melody – Righteous Brothers
  Објавена во 1965, Soul Music
 9. Marry You – Bruno Mars
  Објавена во 2011, Pop R&B Music
 10. The Way You Look Tonight – Frank Sinatra
  Објавена во 1964, Pop Jazz Music