Напалена докторка: Ги пипкала гениталиите на мажите па ги терала на секс

секс
Напалена докторка: Ги пипкала гениталиите на мажите па ги терала на секс

Билјана Николова-Траск докторка од Broken Hill во Австралија им нудела секс на пациентите после преглед на нивните гениталии.

Таа на еден од многуте пациенти најпрво го допирала по гениталиите, а потоа му понудила секс. Пациентот прифатил, па дури имале секс и на нејзиното работно место.

Целата приказна се проширила откако за настанот открила сопругата на пациентот, а набрзо многумина мажи се јавиле како жртви на докторката.

Оваа докторка поради непрофесионалното однесување се здобила со суспензија од три месеци. Како јавуваат медиумите таа била во тесен, личен однос со пациентите, на кои им нудела секс и медицински совети преку Фејсбук.

По суспензијата таа ќе мора да посетува и заврши курс по медицинска етика на сопствен трошок и да се стекне со практично искуство кај професионален ментор во траење од 18 месеци.

Loading...