Перверзник глумел гинеколог: Прегледувал згодни пациентки

гинеколог
Перверзник глумел гинеколог: Прегледувал згодни пациентки

Веднаш го уловил болничкиот персонал, а тој се бранел дека волонтира. Веднаш бил затворен, но и пуштен на слобода бидејќи не направил никакво кривично дело туку полициајта сметала дека се работи за пропуст на болницата.

Русинот Антон Јурин (32) само што излегол од затвор поради кражба, набрзо повторно се нашол позади решетки и тоа поради што глумел гинеколог во болниза и злоупотребувал жени.

Облекол бел мантил и на пациентите во болницата им се претставувал како лекар. Жените кои му биле атрактивни ги “прегледувал”. Откриен е кога го пријавила пациентка која се сомневала дека тој навистина е лекар.

Loading...