Тајна чувана 30 години: Полиција влезе во станот на една пензионерка која живеела сама, она што го најдоа внатре ги шокираше…(Вознемирувачко видео)

Тајна чувана 30 години: Полиција влезе во станот на една пензионерка која живеела сама, она што го најдоа внатре ги шокираше...(Фото)

Загрижените соседи повикаа полиција поради 77 годишната пензионерка која живеела сама во украинскиот град Миколаев. Влегоа во нејзиниот стан, а не ни очекуваа дека ќе најдат вакво нешто…

Целиот стан беше покриен со стари алишта и ѓубре, а на креветот лежела мумифицираната мајка на пензионерката.

Таа ја чувала својата мртва мајка во станот 30 години. Телото беше облечено во бел фустан со зелени чорапи и плави кондури. Блиску до главата имаше икона.

Како што велат соседите, 77-годишна жена живеела сама, а кога полицијата ја нашла на подот, двете нозе и биле парализирани.

Во станот немаше струја, вода ни гас. Иако не комуницирала со соседите, и оставале храна надвор пред вратата, но никој не можел да претпостави дека има мумифицирано тело во станот.

Мумијата била земена за анализа, а пензионираната жена била префрлена во болница.

Полицијата ќе се обиде да ги утврди сите околности на овој чуден настан.

 

Loading...