Временски патник изјавува дека има “доказ” дека бил во иднината! (Видео)

Но, за разлика од многу други, Александар Смит има докази, нашиот маж Алекс има фотографија од 2118 година.

Говорејќи за Апекс ТВ, кој е вашиот канал на YouTube за време на патувањето, човекot вели дека бил испратен низ времето како дел од ЦИА-проектот 1981 година.

Тој изјави: Тој рече: “Ја посетив 2118. година како дел од мисијата на ЦИА на највисоко ниво. Што се однесува до моите увиди, тоа беше едно од првите времиња во кои патувањето беше успешно завршено. “

Тој, исто така, имаше неколку предупредувања за нас: “Постојат многу закани за човечката раса.”

“Бројнa заканa за човештвото како што знаеме е глобалното затоплување, порастот на нивото на морето и зголемувањето на Co2 во нашата атмосфера.

“Сега мора да преземеме чекори за борба против глобалното затоплување”.

Десно на видеото Алекс покажува фотографија – која е со традиционален печатен стил, кое вие тешко можете да го видите – и се чини дека покжува некаков вид на футуристички град, но нема да открие за кој град стаснува збор: “Вие не сакаате да ви го кажам јас ова. Вие нема особено да го сакате она што ќе ви го покажам.

“Кога имав 6.000 години, успеав да фотографирам голем град.

“Сега не можам да кажам кој град, бидејќи тоа ќе доведе до премногу влијателни промени во иднина, но можам да ви покажам сликата.”

“Може да забележите дека сликата е искривена, што се должи на процесот на патување со текот на времето.

“Некои луѓе всушност имаат делови од нивните тела изобличени од процесот”.

Тој, исто така, објави и мачка од торба со странски посетители, велејќи Апекс ТВ: “Странците нѐ посетуваат, интелигентни вонземјани доаѓаат на Земјата, тоа е во средината на 21-от век.

“Постои всушност контакт со интелигентни вонземјанци долго пред да се открие на јавноста.

“Овие вонземјанци не мора да живеат меѓу нас, но одвреме-навреме тие не посетуваат.”

Loading...