web analytics

Соновник

Соновник на Сваштарник... Дознајте го значењето на вашите сонови. Соновник на Македонски јазик

У

УБИВАЊЕ ако убивате некого на сон - голема опасност, пазете се од себе; ако вие сте убиени - штета, болест;...

Ќ

ЌЕБЕ за доброто дело нема да добиете признание / болест. ЌЕЛА прерано ќе остарите ако продолжите со неумерениот...

Т

ТАБАКЕРА ако ја добиете - углед и почитување; ако ја изгубите - добивка во игри на среќа; ако ја најдете...

С

САБЈА углед и чест; ако ја примите како подарок - патување; ако се борите со сабја - веселба; ако носите...

Р

РАБОТА ако на сон барате работа - ќе имате успех во работата. РАБОТЕЊЕ успех; ако гледате други како...

П

ПАВИЛЈОН нема да бидете задоволни од исполнувањето на некои ваши желби; ако се наоѓате во павилјон - тајна љубов. ...

О

ОАЗА И покрај неповолните околности ве очекува успех. ОБВИНУВАЊЕ Ако сами себеси се обвинувате - среќа и углед;...

Н

НАВЕДНУВАЊЕ Ако вие се наведнувате - ќе бидете понижени; ако драг се наведнува - ќе ве почитуваат. НАВРЕДА...

Најново

Дневен хороскоп за 14 Јануари (недела)

ОВЕН Новите деловни состаноци ги исполнуваат вашите очекувања и оставаат доволно простор за интересни контакти, кои можат да ја унапредат вашата позиција. Новиот успех делува...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 08.01 – 14.01.2018

ОВЕН РАБОТА: Со вас управува Марс, планетата акција, чија позиција оваа недела ви носи нови деловни прилики, но и конјукцијата со Уран предупредува сепак да...

Љубовен Хороскоп за 2018 година

ОВЕН За вас 2018 година ќе биде годината кога конечно ќе најдете некој кој нема да сака само привремена авантура со вас. Оваа година сте...
Close