Интересни филмови кои не очекуваат во 2018 година (Видео)

филмови
Интересни филмови кои не очекуваат во 2018 година

Конкуренцијата е жестока

Веќе секој кој го гледал „Граѓанинот Кејн“ и купил мобилен телефон со пристојна камера, може да сними долгометражен филм. И да, не дека филмот ќе биде задолжително добар, напротив – најверојатно филмот ќе биде одвратен. Само сакаме да кажеме дека снимањето филмови е сè подостапно, но нивото треба задолжително да се подигне.

loading...

Оваа година многу малку филмови не се направени според стрип херој или лик од реалниот живот. Ова, од една страна, е разочарувачки на некој начин, но од друга страна покажува дека продуцентите прават сè, филмовите да и се допаднат на публиката.

Ова се некои од филмовите кои веројатно повеќе од другите се очекуваат во годината пред нас.

ФЕВРУАРИ

Black Panther

Annihilation

МАРТ

Red Sparrow

 

Death Wish

Pacific Rim: Uprising

Tomb Raider

Isle of Dogs

АПРИЛ

Rampage

Ready Player One

MAJ

Avengers: Infinity War

Deadpool 2

Solo: A Star Wars Story

ЈУНИ

Ocean’s 8

The Incredibles 2

Jurassic World: Fallen Kingdom

Sicario 2: Soldado

ЈУЛИ

Ant-Man and the Wasp

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Skyscraper

Mamma Mia! Here We Go Again

Mission: Impossible – Fallout

АВГУСТ

The Predator

СЕПТЕМВРИ

Robin Hood

Johnny English 3

ОКТОМВРИ

Venom

НОЕМВРИ

X-Men: Dark Phoenix

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Creed 2

ДЕКЕМВРИ

Mortal Engines

Aquaman

Mary Poppins Returns

Bohemian Rhapsody

Извор: dodajgas.mk

 

loading...