Кача Грујиќ во брутално издание на свадбата на Александра и Филип (фото)

Една од најзгодните пејачки, Катарина Грујиќ присуствуваше на свадбата на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ.

Познатата пејачка за овој настан се определила за провокативен стајлинг, а до израз дошле нејзините големи гради.