Карлеуша кога имала 16 години изгледала како “Циркус” (Фото)

Јелена Карлеуша

Пејачката и член на жирито на “Ѕвездите на Гранд” Јелена Карлеуша на естрадата се појавила кога имала само 16 години. Од тогаш досега таа се има променето премногу па многу е тешко да се препознае доколку видите нејзина стара слика.

На Твитер се појави фотографија од Карлеуша кога имала само 16 години, а на која што се гледа како пејачката се нашминкала премногу нападно.

Во една од емисиите на “Ѕвездите на Гранд”, Саша Поповиќ на Карлеуша и рече дека кога имала 16 години изгледала како “Циркус”, на што таа му возврати дека тој изгледал како 3 циркуса.