Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ ја сними својата прва песна: Еве како е насловот

Анастасија Ражнатовиќ
Анастасија Ражнатовиќ

Првиот сингл на Анастасија го носи називот “Савршени пар”

Анастасија Ражнатовиќ и официјално почна да оди по чекорите на својата мајка и ја сними својата прва песна и својот прв спот.

Својата прва песна, Анастасија ја снимила на 16 мај во Скопје. Името на песната е “Савршени пар”, а музиката текстот и аранжманот се на Дарко Димитров.

Loading...