Mарија Шерифовиќ изненади во новиот спот: Потполно гола во прегратка на набилдан маж! (Видео)

Mарија Шерифовиќ изненади во новиот спот: Потполно гола во прегратка на набилдан маж! (Видео)

Пејачката Марија Шерифовиќ искрено и призна на јавноста дека е дел од ЛГБТ популацијата, а никогаш досега не е видена со нејзиниот партнер. Сепак, никој не се надеваше дека ќе биде видена во интимна прегратка на маж.

Имено, Марија беше потполно гола о прегратка на исто така гол маж, и со таа постапка ја изненади јаноста.

Станува збор за објавување на новата песна “Nije ljubav to”, која ќе можеме да ја слушнеме од 9-ти март.

Марија мисли дека оваа песна ќе биде уште подобра од нејзиниот претходен сингл “11” кој се здоби со голема популарност.

Loading...