Пејач кој на сите им е познат од Операција Триумф: Сајко се ожени со 10 години постарата Милица

Пејачот кој се прослави во музичкото шоу Операција триумф, се ожени со Милица Черовиќ.

Сајко денес се занимава со угостителство, а музиката ја остави на страна.