По исчезнувањето Сораја се огласи: Еве во која држава се наоѓа сега (фото)

Сораја ги објави своите две нови фотографии.

Сораја неодамна беше во центарот на вниманието поради информацијата дека е протерана од Србија. Од тогаш не се знаеше каде се наоѓа Старлетата. Денес таа ја кажа својата локација.

Како што објавува на инстаграм, таа се наоѓа во САД, односно во Калифорнија. Објавила две фотографии на кои се гледа дека ужива на плажа.

 

Loading...