Порно актерка објавила слика како го дои бебето и предузвикала бура: Некои ја поддржуваат, а некои остро ја критикуваат

Порно актерката во пензија, Џена Џејмисон се подорила пред десет месеци и од тогаш сите детали да начинот на кој го гледа детето ги објавувала на социјалните мрежи. Тука спаѓаат и фотографиите во кои го дои бебето, а на многу луѓе тоа не им одговара.

Поранешната порно ѕвезда Џена Џејмисон лудите денови ги оставила зад себе и целосно се посветила на семејниот живот. Пред 10 месеци таа и нејзиниот сопруг Лиор Битон добиле ќерка која целосно го променила животот на Џема.

Ok… I was reluctant to post this because I’m so super insecure about my belly. I think MOST new moms are, except the seemingly unattainable insanely perfect Instagram models that literally look like Victoria’s Secret models just days after giving birth. God bless em. Well, I’m 10 months postpartum and not anywhere near where I’d like to be. Granted I haven’t worked out once, or even WANTED to. But, this is my new norm, my little beautiful baby that loves me, and every dimple and roll. I know I will get back to my slender self someday, but if I don’t… oh well. I’d like to say that I am seeing things through so many women’s eyes now that I’m more involved in my mommy tribe. So many women are made to feel not good enough if they don’t “SnapBack”. Well I’m here to say to all of you, that you’re beautiful. You’re beautiful because you did something MIRACULOUS… you gave life. #postpartum *by the way I am wearing a fab wig and Batelli is like… wth. #postpartumbody

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on

За време на бременоста Џена накаќила вишок килограми и поради тоа почнала да се чувствува несигурно, но неодамна на Инстаграм ја покажала својата постпородилна фигура и добила многубројни пофалби.

Покрај бројните слики од нејзината новородена ќерка, Џена објавила и фотографија на која се гледа како ја дои и предизвикала бројни реакции. Додека повеќето жени ја поддржувале во акцијата “нормализирање на доењето”, како што пишала во описот на сликата, се појавиле и такви кои остро ја осудувале поради овие слики и истакнале дека се непотребни.

Loading...