“Премногу сум среќна”: Гога Секулич е бремена во својата 41 година!

Пејачката е бремена и го очекува своето прво дете со вереникот Урос Домановиќ.

На неа и се исполнила најголемата желба, па наскоро ќе стане мајка. Пејачката е во седмата недела од бременоста, а таа и нејзиниот вереник кој е 15 години помлад, веќе две години живеат заедно.

Пејачката и нејзиниот избраник долго време сакале да станат родители и сега не ја кријат својата среќа.

Loading...