Сораја ја “запали” Москва: По пристигнувањето ги покажа своите гради (фото)

Сораја на почетокот на јуни е депортирана од Србија во Црна Гора, а после својата матична земја наводно орпатувала во Америка, потоа во Италија и сега се наоѓа во Москва.

Сега таа објавила фотографија во која покажува дека отишла да ја поддржи српската фудбалска репрезентација.

Пред објавата на фотографијата Соравија изјавила:

“Стигнав во Москва да ги поддржам нашите фудбалери. Сигурна сум дека ќе ги победиме Бразилците”