Кристијано Роналдо против шампионот во фристајл – Ендру Хендерсон (Видео)

Кристијано Роналдо против шампионот во фристајл - Ендру Хендерсон (Видео)

Кристијано Роналдо, 1 на 1 со светксиот шампион во фристајл, Ендру Хендерсон.

Еве што се случи!

loading...

“Имавме фристајл натпревар со Кралот Кристијано Роналдо CR7! Беше едно прекрасно искуство и се надева дека ќе ви се допадне видеото!” – изјави Ендру.

loading...