7 Ситуации кои докажуваат дека среќата не е мит! (ФОТО)

7 Ситуации кои докажуваат дека среќата не е мит! (ФОТО)

Ние постојано чувствуваме дека нешто лошо се случува. На пример, испраќате е-пошта до шефот (поради некоја чудна причина), и наместо да пишувате “господине”, автокоррекцијата наведува “губитник”.

Тоа е нешто што навистина не може да му го објасните на шефот. Тоа е патот што води директно до Лазарополе. Готов си. Не збори веќе за тоа. Само што останавте без работа…..

Погледнете ја листата на среќници:

Ова требаше да боли, но не боли

Еве кој е среќник

Да се биде бубалица и не е така лошо

Не падна…

Ракавица – спасител

7 Ситуации кои докажуваат дека среќата не е мит! (ФОТО)

Дрво – мост

Кој не би посакал?