Со чекан отстранува болки во грбот (Видео)

Може ли да си замислите како би се почуствувале кога имате сериозни болки во грбот и одите на масажа, а таму масерот ве дочекува со чекан и дрвен клин?

Доколку веќе си замисливте, а неможете да претпоставите како би изгледало тоа. Ви препорачуваме да го погледнете видеото во кој што еден масер од Индија со помош на чекан и дрвен клин им помага на луѓето да се ослободат од болките во грбот.

loading...

Brutal massage 🤨😀

What aa massage! 🤨😀

Posted by Amazing on Thursday, January 25, 2018

Дали и Вие би отишле на ваква масажа?

loading...