“Не знаевте дека сте го имале, ха?” На син му во торбата му подметнал – дилдо (Видео)

"Не знаевте дека сте го имале, ха?" На син му во торбата му подметнал - дилдо

За да му го “зачинат” летот, семејството го испратило момчето надвор да запали цигара. Чим се тргнал од својот рачен багаж, во него несериозниот татко му ставил забранети предмети.

Несериозниот татко Тед Андерсен од Њу Орлеанс на својот син му подметнал секс- играчки во рачниот багаж кој со себе требал да го земе на авионот.

Додека неговиот син бил на преглед на багажот, Тед почнал да снима видео и чекал госпоѓата од обезбедувањето да го извади предметот.

When you plant a 12 inch dildo and lube in your sons carry on. Priceless

Posted by Ted Andressen on Thursday, February 8, 2018

Момчето се свртело кон своето семејство кое почнало да се смее, додека него му били многу незгодно поради пронајдениот предмет. Дури и вработената од обезбедувањето започнала да се смее во настанатата ситуација, пишува Мирор.

– Погледнете се, не сте ни знаеле што иамте во торбата – му рекла таа.

Видеото на Фејсбук го погледнале повеќе од 22 милиони пати.