Преубава снимка на која што балоните од сапуница замрзнуваат (Видео)

Prntscr: Youtube

Додека ние во Европа уживаме во сеуште “топлите” денови во Канада и Америка се смрзнуваат. На одредени места е измерена и температура од -35 степени. Сепак зимата си има и своја убава страна.

Погледнете го видеото на кое што балоните од сапуница замрзнуваат.

Loading...

Ова Видео го направил Крег Боем кој што изјавил дека иако се смрзнуваат тој ужива во зимата.