Најголем срам во историјата на квизот Милионер: Паднала на првото прашање (видео)

Прашањето било навистина едноставно

Витни Беселер од Австралија не се прославила со своето знаење во прочуениот квиз “Кој сака да биде милионер”, а иако водителот и дал втора шанса, таа и понатаму самоуверено го бирала погрешниот одговор.

“Кој од понудените не симболизира врска меѓу двајца луѓе?” било прашањето.

Понудените одговори биле: Веренички прстен, прстен за годишнина, бурма и бургер прстен. Витни го избрала прстен за годишнина.

“Ќе го изберам прстенот за годишнина, иако бургер прстен звучи интересно” кажала таа самоуверено.

Иако водителот суптилно ја корегирал и ѝ дал втора шанса, Витни го игнорирала и цврсто се држела до својот одговор.