Ова ве очекува, доколку на вашата девојка и ставите вијагра во пијалокот! (Видео)

Ова ве очекува, доколку на вашата девојка и ставите вијагра во пијалокот! (Видео)

Добра идеја, добра забава. Дечкото ја “изненади” својата девојка со еден поинаков “подарок”.

Овој човек сигурно не беше при здрав разум кога и стави на својата девојка вијагра во нејзината лименка Ред Бул, а потоа и дозволи да вози автомобил и да одат на гости кај неговите родители, а девојката почна наеднаш да се однесува невообичаено.

loading...

Наеднаш девојката стана нападна и почна да се однесува распуштено, без разлика каде се наоѓаат, дури и на гости кај неговите родители.

Погледнете го видеото во продолжение, а дали вие сте спремни за еден ваков “подарок”, размислете два пати!

loading...