Се роди маче со две лица кое изгледа прекрасно! (Фото)

Се роди маче со две лица кое изгледа прекрасно! (Фото)

Ние, во најголем дел, ги избегнуваме несигурните поединци, но нема ништо послатко од мачка со двослојна кожа.

Нарниа е родена 28 март 2017 година, а нејзиниот сопственик Стефани Хименез брзо се заљубила во нејзе. Се разбира дека е многу лесно да се заљубите во вакво прекрасно маче, кое го нарекуваат химер. Мачките химер се мачки чија крв е мешавина од два вида ДНК, предизвикани од комбинација на два ембриона.

 

Loading...