Фотошоп грешки кои што слатко ќе ве насмеат (фото)

Многумина сакаат да си поигруваат со фотографиите па затоа решаваат со помош на фотошоп малку да ги “разубават” фотографиите, но доколку не сте вистински експерт за фотошоп подобро препуштете ја таа работа на искусните лица.

Малку страшно…

 

Ракава малку предолга 😀