Најмладата баба на светот има 36 години и изгледа прекрасно (Фото)

Photo: Instagram

На нејзиното тело и лице не постои ниту една трага со која што оваа жена ќе може да ја наречете баба.

Кери Хилтон има 36 години и најверојатно е најмладата баба во Англија, бидејќи нејзината ќерка Кларис има само 17 години, а на свет веќе ја донела нејзината ќеркичка Џесика.

 

Credit: @Carrie Hilton

Кери нејзината ќерка ја добила кога имала само 18 години. Сепак никој не би претпоставил дека Кери може да биде баба затоа што таа како прво е премногу млада, а како второ изгледа совршено.

 

Credit: @Carrie Hilton

Кери изјавила и дека некогаш дури си позајмува облека од нејзината ќерка.

 

Credit: @Carrie Hilton

– Кларис се облекува во моите алишта уште кога имаше 10 години, а сега јас ја зимам нејзината облека. Понекогаш кажувам дека сме сестри, а потоа слатко се смееме на тоа. – изјавила Кери.