Кое животно прво го забележавте на сликата: Тоа кажува многу за вашата личност

Карл Јунг користел асоцијативни тестови како детектор за лага во 20 век, бидејќи тие бараат инстант реакција и не им даваат можност на субјектите да размислат за она што го гледаат.

Сега ќе се обидеме да добиеме некои информации од вашиот потсвесен ум, кој во обичниот живот, по правило, е скриен дури и од сам себе.

Ние ви нудиме асоцијативен тест проследен со амандман за одличната смисла за хумор на нашите читатели.

Опуштете се, верувајте во потсвеста, погледнете ја сликата и запомнете го симболот што прво го забележавте.

Кое животно прво го видовте?

Мачка

Овој избор ја покажува вашата неподготвеност да ја започнете работната недела, вашата желба за одмор, и желбата да го приближите вашиот одмор. Или дури и крајот на работниот ден затоа што сакате конечно да се вратите дома, седнете во пријатна фотелја и ја читате омилената книга или го гледате омилено ТВ шоу.

Куче

Вие ја чувствувате поддршката на пријателите и со таква помош, подготвени сте да го решите проблемот што се појавува. Добротворниот дух е добра работа. Но, ладно размислете за задачата за да видите дали сте способни самите да ја решите. Впрочем, луѓето околу вас можат да ги променат плановите. И постојано заборавате на ова, затоа што никогаш не можете да разочарате некого.

Лав

Вие сте неодоливи! Често ви се зборува за ова, нели? Дали е тоа поради новата фризура? Сепак, дури и не треба да ја промените вашата фризура за да останете на врвот. Има нешто во вас што ги привлекува луѓето и ова нешто предизвикува почит и восхит, но, исто така и завист. Но, немојте строго да ги судите затоа што, всушност, понекогаш се однесуваат малку арогантно. Обидете се да ги третирате другите како еднакви на вас, а не начинот на кој ги третирате сега.

Коњ

Во моментов, нешто ви ја ограничува слободата. Можеби го бркате вашиот шеф низ канцеларијата извикувајќи: “Одмор! Сакам одмор! “Смирете се. Секој сака пауза. Но, сега е неопходно да се смирите и да покажете издржливост и ефикасност што е позната кај избраното животно.

Лебед

Вие сте заљубени. Тоа е причината зошто сè околу вас изгледа прекрасно, вклучувајќи го и грозниот касиер кој не е само незадоволен од својот личен живот, туку и со личниот живот на секој купувач. Тоа е прекрасен период- обидете се да го продолжите, ако не за неколку месеци, тогаш барем додека не добиете плата.

Пингвин

Како успеавте да го видите? Погледнете повторно- нема пингвин. Дали сеуште го гледате? Виновна е вашата богата фантазија која ги восхитува вашите пријатели и ги збунува луѓето кои ве сретнуваат за прв пат.

Loading...