Што ви е судено? Првата фигура која ќе ја воочите ги открива скриените тајни на вашето срце

срце
Што ви е судено? Првата фигура која ќе ја воочите ги открива скриените тајни на вашето срце

Сите ги гледаме работите поразлично. Сите имаме различна перспектива и поради тоа различно интерпретираме дури и иста слика. Погледнетего тестот кој го подготвивме за вас. Ваше е само да кажете што прво ви паднало во очи на сликата, а ние ќе ви отриеме тајна за која не сте биле свесни.

ЛИЦЕ

Вие сакате да го изградите својот карактер. Наместо да се барате себеси, вие ќе се створите себе од различни делови од слагалица. Тоа може да бидат: облека, додатоци, пријатали итн. Или апстракни поими: вредност, достигнувања, искуства, теленти итн. Можете да се обидете да бидете близу до совршенство, но тоа може да биде контрапродуктивно бидејќи совршенството е само илузија. Вие се обидувате да соберете знаења од различни области за да би створиле идеална слика за себе. Скате околината да ја гледа вистината за тоа кој сте. Нема ништо погрешно во таквиот пристап, но бидете сигурни дека вам главната цел не наидува на одобрение од другите.

МОЗОК/ДРВО

Како и дрвото и вие сакате да растете како личност – особено во знаењето. Ската да учите нови работи само од радозналост. Поради таа радозналост вие сте страствен обожавател на натприродните феномени, теории на завера и мистерии. Вие ја разбирате психологијата и психолошките концепти како да се вградени во вашиот ум. Да би се роделе пред илјада години, би биле филозоф. Вашиот пристап кон самоактуелизација е внатрешен. Впивате се што можете од надворешен свет и потоа тоа го анализирате за да би дошле поблизу до вистината. Сакате да го знаете одговорот на прашањата кој сте и што правите во овој свет. Нема ништо погрешно во таквиот пристап само бидете внимателни да не се изгубите себеси во процесот. Вие несте одговорот кој го барате, вие сте оној кој поставува прашања.

ПТИЦИ И ПРИРОДА

Како и птицата вие не се грижите за вашето опкружување и друштво. Вие само сакате да летате и да бидете слободни. Вие не сакате да се смирите и да останете на едно место долго време. Вие не ги сваќате работите озбилно. Сакате да се забавувате и да се препуштите во лудило од време на време. Сакате да сте опкружени со природа и тоа вас ве опушта. Го цените искуството повеќе од знаењето. Попрво би работеле отколку да мислите. Вие и пристапувате на самоактуелизација од сите страни, одвнатре и однадвор и секогаш гледате напред. Вашата главна цел е да се запознаете себеси и да го искусите светот. Не се грижите за тоа како другите ве гледаат. Се чувствувате како патнил на одмор кој е таму само да се забавува и истражува.

Loading...