5 Мали машки лаги во врска со сексот…

Мажите, а ќе признаеме и жените, често лажат за нивните сексуални чувства. Не е секогаш потребно да зборите за вашите наводни успеси, туку за многу попознатата несигурност, но и за желбата да не се повреди партнерот. Истражувањата покажаа кои 5 мали лаги најчесто искачаат од нивната уста.

Малите лаги кои ви ги кажува вашиот сакан, не се секогаш причина за аргументи и повредено его. Бидејќи понекогаш со тоа сака да го заштити своето его, а исто така и вашите чувства.

1. ‘Ова никогаш не ми се случило’

Ако не може да постигне ерекција, тоа му се случило и претходно.

2. ‘Само ти ме возбудуваш’

Просечен маж се возбудува во сон секој 90 минути.

3. ‘Би носел презерватив, но сите ми се тесни’

Само на 6% од мажите им треба XL презерватив.

4. ‘Зашто би мастурбирал кога те имам тебе’

95% од мажите редовно мастурбираат.

5. ‘Нормално дека само ќе се гушкаме’

Колку пати останало само на тоа вие самите знаете.