Бебе плачеше без прекин. Тогаш родителите го открија ова на прстот – Секој родител треба да го знае ова! (Видео)

Секој родител треба да го знае ова!

Секој кој има контакт со мали деца треба да знае за оваа опасност. Малата Моли имаше само неколку месеци кога нејзините родители го открија ова, додека биле на ручек. Малата Моли постојано плачеше, а нејзините родители беа многу загрижени. Но, кога сфатија дека нивното бебе едноставно нема да се смири, се појави паника.

Бебето доби температурата, стана црвено, и мајката реши да ги отстрани чорапите од нозете за да ја олади и тогаш откри нешто ужасно.

Нивната ќерка немаше грип или температура, туку синдром на вените, кој се јавува како резултат на затегнување на крвните садови. Ова предизвикува запирање на циркулацијата, изумирање на екстремитетите, а во најлош случај доведува до смрт!

Погледнете и споделете го ова како предупредување до сите сегашни и идни  родители!

Loading...