Силвестер Сталоне обвинет за силување

Аметиканските обвинители започнале истрага за да утврдат дали има основа актерот кривично да биде гонет поради наводно сексуално злоупотребување.

Адвокатската канцеларија од Лос Анџелес го разгледала случајот против Сталоне.

“Мојот клиент категорично ги отфрла обвинувањата” кажал адвокатот на Сталоне за CNN.

“Неверојатно е тоа што полицијата ја објавили оваа информација за јавноста” додава тој.

Тој кажува дека жената која го обвинила и Сталоне биле во врска уште во 80-тите години.

 

Loading...